Σαν να του σκότωσαν τη μάνα:Με το ζόρι ο δήμαρχος να μιλήσει στους υγειονομικούς στην πλατεία

Με τα μούτρα έως το πάτωμα και με τα χίλια ζόρια,ύστερα από πρόσκληση των υγειονομικών που στήνονται κάθε μέρα στην πλατεία με σκοπό να ενημερώσουν τον κόσμο για τον άδικο διωγμό τους από το νοσοκομείο,τους πλησίασε ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος.
Στην αρχή δίστασε γιατί σκέφτηκε τι θα πει ο αρχηγός του που τους πέταξε στο δρόμο αλλά μετά από πρόσκληση των ανθρώπων κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και πήγε να ενημερωθεί δήθεν!!!!
Με βλέμμα σαν να τους σκότωσαν τη μάνα τους πλησίασε….
Ένας άνθρωπος που θα έπρεπε πρώτος να ενδιαφέρεται για τους δημότες του και να είναι μπροστάρης στη βοήθεια,χρηματική και υλική,τους αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβάνι.
Ο λόγος είναι προφανής….
Αυτοί οι άνθρωποι χάλασαν το αφήγημα του πολιτικού ξεφτίλα Κυριάκου Μητσοτάκη για τα εμβόλι@ και αντιστάθηκαν.
Ξύπνησαν κόσμο και χάλασαν τις κονομες και τις συμφωνίες που είχαν κλείσει με τις φαρμακευτικές.
Δήμαρχε σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να μαζέψεις ψήφους…ποια πόρτα θα πας να χτυπήσεις???
Οι άνθρωποι αυτοί,οι οικογένειές τους και οι συγγενείς τους δεν πρόκειται να σου δώσουν ούτε τα σκουπίδια που πετάνε. Είσαι η ντροπή της πόλης,αφήνεις ανθρώπους αβοήθητους και όπως είπες στο δημοτικό συμβούλιο δεν θέλεις να τους ξαναπάρουν πίσω για δουλειά.
Το ξεφτιλίκι σου έχει γίνει γνωστό σε όλη την Καρδίτσα.
Όσο και να καθίσεις στα τέσσερα το απόκομμα που στηρίζεις τελειώνει και θα βρεθείς μόνος να ψάχνεις ψήφους χωρίς καμία στήριξη από τα πολιτικά γραφεία. Έχεις τελειώσει απλά δεν το ξέρεις.
Παραιτήσου άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *