Εμπορικός σύλλογος Καρδίτσας:Λευκές νύχτες με άδεια τσέπη

Αμετανόητοι φαίνεται να είναι οι άνθρωποι που τρέχουν τον εμπορικό σύλλογο Καρδίτσας,μακριά από τα καθημερινά προβλήματα του καρδιτσιώτη επιχειρηματία ονειρεύονται λευκές νύχτες!!!
Πριν λίγο καιρό η ίδια η πρόεδρος κυρία Νιάκα παραδέχτηκε ότι ακόμα και στις εκπτώσεις δεν κουνιέται φύλλο λόγω ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα.
Θέλοντας να δείξουν ότι κάτι κάνουν και να δικαιολογήσουν την παρουσία τους οργανώνουν λευκή νύχτα με σκοπό δήθεν να ενισχυθούν οι επιχειρηματίες.
Ένα ξενόφερτο αμερικάνικο project που μπορεί να έχει επιτυχία σε αναπτυγμένες και πλούσιες χώρες αλλά σίγουρα δεν θα έχει στην Καρδίτσα.
Σε μία πόλη ρημαγμένη από τις πλημμύρες, από τα lockdown,από την ανέχεια που έχουν πέσει οι αγρότες του νομού που οι πιο πολλοί δεν έχουν πάρει τις αποζημιώσεις και ούτε τη συνδεδεμένη ενίσχυση και από την ακρίβεια που μαστίζει καθημερινά τον μέσο καρδιτσιώτη είναι ουτοπία να πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο θα βοηθήσει.
Καλό είναι αντί για πυροτεχνήματα να κάνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις και με αγώνες να διεκδικήσουν ελαφρύνσεις για τον έμπορο και τον επιχειρηματία που καθημερινά βουλιάζει από το νταβατζιλίκι της Κυβέρνησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *