Χρυσοποίκιλτα άμφια και πολυτελή αυτοκίνητα την ώρα που ο κόσμος γονατίζει από την ακρίβεια

Δεκάδες ιερείς βρέθηκαν χθες στην Καρδίτσα με σκοπό να υποδεχτούν την εικόνα της Παναγίας της Σπηλιώτισσας. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι γνωστοί γαλάζιοι παρατρεχάμενοι που ενώ έχουν διαλύσει την κοινωνία θέλουν να δείχνουν ότι είναι δήθεν κοντά στο Θεό.
Όλο το συνάφι Τσιαρας(ο οποίος διώξε ιερείς που λειτουργούσαν στην περίοδο του lock down),Σκονδρα, Τσιακος,Καραγιαννης,Νουσιος ακολουθούσαν από κοντά την εικόνα μέχρι να φτάσει στον Άγιο Κωνσταντίνο.
Εκτός από αυτό αίσθηση προκαλεί το πλήθος των ιερέων που υπήρχαν και τα χρυσοποίκιλτα άμφια που φορούσαν όλοι, την ώρα που ο κόσμος στενάζει και δεν έχει να φάει.
Δυστυχώς η εκκλησία βρέθηκε όλο αυτό τον καιρό μακριά από τον κόσμο προσβάλλοντας το θρησκευτικό αίσθημα. Δέχτηκε να αλλάξει η ώρα της Ανάστασης(!!!!!),δέχτηκε να γίνει ο Οίκος του Θεού οίκος εμβολίων και ραπιντ τεστ,δέχτηκε να κάνει διαχωρισμούς και να καλεί τις αστυνομίες να μπαίνουν μέσα στους ναούς για να απομακρύνουν τους “λεπρούς”.
Αντί να γίνουν Παλαιών Πατρών Γερμανοί και να σηκώσουν το λάβαρο της Επανάστασης κάθισαν στα τέσσερα μαζί με τον θρησκευτικό προδότη Ιερώνυμο και έκαναν πλάτες στον μασωνο Μητσοτάκη.Όλα αυτά ο κόσμος τα γνωρίζει και έχει γυρίσει πλέον την πλάτη του στις εκκλησίες και στο παπαδαριο.

“Σταμάτα να τρως κουτόχορτο!!!
Μπες στο http://www.karditsastakra.com και μάθε την αλήθεια για όσα γίνονται στην Καρδίτσα””Σταμάτα να τρως κουτόχορτο!!!
Μπες στο http://www.karditsastakra.com και μάθε την αλήθεια για όσα γίνονται στην Καρδίτσα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *