Έκκληση στους ετεροδημότες για οικονομική στήριξη στα καταστήματα της Καρδίτσας απηύθυνε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κυρία Ρούλα Νιάκα με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα. Ζητάει από τους καρδιτσιώτες που κατοικούν εκτός νομού να έρθουν στις γιορτές του Πάσχα και να στηρίξουν τον εμπορικό κόσμο της πόλης.
Αντιλήφθηκε και η ίδια ότι οι βόλτες που έκαναν μαζί με τον κύριο Τσεκούρα στα κομματικά,περιφερειακά και δημοτικά γραφεία δεν είχαν αποτέλεσμα όπως αντίστοιχα δεν είχε και αποτέλεσμα επιχειρήματα τύπου “λευκή νύχτα” και τέτοιες ξενόφερτες βλακείες.
Δικαίωσε πλήρως τα λεγόμενά μας πριν από κάποιους μήνες όταν λέγαμε ότι ακόμα και σε περιόδους εκπτώσεων ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ψωνίσει και έτσι ο τζίρος παραμένει χαμηλός,κάτι που συνεπάγεται ότι ακόμα και μία λευκή νύχτα θα πήγαινε στράφι.
Το ζήτημα όμως κυρία Νιάκα είναι ότι οι ετεροδημότες έχουν χρήματα να στηρίξουν τον εμπορικό κόσμο???
Αυτοί που θα έρθουν στις γιορτές θα είναι εφοπλιστές η μεγαλοβιομήχανοι ή θα είναι απλοί άνθρωποι σαν όλο τους κατοίκους της Καρδίτσας που η κυβέρνηση του αρχηγού σας τους έχει ρημάξει με την ακρίβεια???
Είναι γεγονός ότι και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα ο κόσμος καθημερινά λυγίζει από τις αυξήσεις των καυσίμων,του αερίου,των καταναλωτικών αγαθών και πλέον δεν έχει χρήματα για να βοηθήσει,οπότε αντί να ζητάτε στήριξη από τους ετεροδημότες καλό είναι να ζητήσετε στήριξη από αυτούς που τόσα χρόνια κλέβουν και με τα δύο τα χέρια.
Αυτή τη στιγμή δεν δίνουν τίποτα ώστε να σταθεί ο απλός μεροκαματιάρης στα πόδια του αλλά από ότι φαίνεται καταλάβατε και εσείς ότι δεν είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και το μόνο που θέλουν είναι οι φωτογραφίσεις….
Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ