Γ.Κώτσος:Παραμένοντας πιστοί στην ιστορία και στις αρχές μας

“Παραμένοντας πιστοί στις αρχές και στην ιστορία μας” γράφει ο Γιώργος Κώτσος στο instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον κοιμισμένο Μητσοτάκη στα έδρανα και το νεοναζί αρχηγό του τάγματος Αζόφ Ζελένσκι.
“Αυτά επιτάσσει η δημοκρατία και η ελευθερία” συνεχίζει το ποστάρισμα.
Είναι γνωστό ότι ο κύριος Κωτσός με την επικοινωνία δυστυχώς δεν το έχει καθόλου.
Του είχαμε προτείνει από αυτή τη σελίδα να κοιτάξει τους επικοινωνιολόγους και τους συμβουλάτορες που έχει δίπλα του αλλά δυστυχώς δεν μας άκουσε.
Η ανάρτηση όμως έχει και ένα μέρος αλήθειας.
Οι αρχές τους είναι ίδιες με αυτές του ναζιστή Ζελένσκι…μόνο οι ναζί έκαναν πειράματα με εμβόλι@ και εφάρμοσαν πρώτοι την υποχρεωτικότητα.
Επίσης είχαν πάρει την πρωτιά στην προπαγάνδα με τον Γκέμπελς διώξαν όποιους είχαν αντίθετη άποψη όπως και το κόμμα του κυρίου Κωτσου και κυνήγησε με λύσσα όσους υποστήριζαν το αντίθετο με τη χρησιμότητα των εμβολίων.
Εξόντωσαν και δημοσιογράφους που έβγαλαν στη φόρα τα άπλυτα τους όπως τον Βαξεβάνη που έβγαλε στη δημοσιότητα τα φαγοπότια που έκαναν στη novartis.
Απόλυτο δίκιο είχε ότι αυτά πρεσβεύει και η ιστορία τους με τη φωτογραφία του Μητσοτάκη να κοιμάται καθιστός στα έδρανα…όπως έχει αποδείξει τόσα χρόνια το κόμμα του κυρίου Κωτσου οι πιο πολλοί κοιμούνται και πληρώνονται και δεν παίρνουν χαμπάρι ότι η κοινωνία αργοπεθαίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *