Αμετανόητος και επικίνδυνος…άρχισαν πάλι τα ράβε-ξήλωνε στο κέντρο(φωτο)

Άρχισαν πάλι τα ράβε-ξήλωνε από το Δήμαρχο Καρδίτσας…όταν οι γειτονιές βοούν από την αναγκαιότητα των έργων με σπασμένα πεζοδρόμια,βουλωμένα φρεάτια, λακούβες και σκαψίματα παντού,ο αμετανόητος δήμαρχος προτιμάει να κάνει έργα πέριξ του κέντρου γιατί γνωρίζει ότι αυτά χτυπάνε στο μάτι καλύτερα.
Σε δρόμους που δεν είχαν άμεση ανάγκη από διορθώσεις,ούτε είχαν υποστεί κάποια ζημιά από τον Ιανό προτιμάει να δώσει τα οποία χρήματα έδωσε το κράτος κάνοντας απευθείας αναθέσεις.
Για ακόμα μία φορά μετά τον πεζόδρομο- γεφύρι της Άρτας,ο κόσμος θα ξανά ταλαιπωρηθεί μην μπορώντας να περάσει μέσα από το κέντρο,τα καταστήματα θα φάνε σκόνη,χώμα και θόρυβο μέσα στις γιορτές του Πάσχα που ήθελαν να κινηθούν και να δουλέψουν για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
Η ζωή φυσικά συνεχίζεται για τον δήμαρχο της καταστροφής.
Είναι αξιοπερίεργο πως επιλέγει πάντα εορταστικές περιόδους να ξεκινάει έργα όταν ο κόσμος και τα καταστήματα θέλουν να είναι καθαρά γιατί θα υπάρχει αυξημένη κίνηση.
Φυσικά δεν το κάνει τυχαία…γνωρίζει ότι στις εορταστικές περιόδους έρχονται και ετεροδημότες οπότε θα θαυμάσουν όλοι τα μεγάλα έργα που κάνει.
Δεν τον ενδιαφέρει η ταλαιπωρία του κόσμου,δεν τον ενδιαφέρει η ταλαιπωρία των καταστημάτων,κοιτάει μόνο την πάρτη του και τίποτα άλλο.
Ο χρόνος του τελειώνει και θα πάει στα σκουπίδια μαζί με τον μέντορά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *