Του πρόσφερε τη φιλοξενία του και αφηνιασε από κείνη τη μέρα

Τι το θελε ο δήμαρχος να προσφέρει απλόχερα φιλοξενία στον κύριο Κούγια… Από την επομένη κιόλας μέρα αφηνιασε με χλευασμούς για παίκτες,υπονοούμενα για στημένους αγώνες για το στοίχημα, κατηγορώ σε παίκτες ότι μπήκαν αλλαγή με σκοπό να εκτελέσουν αποστολές και πάει λέγοντας…
Το θέμα έφτασε και στην αθλητική δικαιοσύνη όπου ο κύριος Κούγιας κατήγγειλε στημένο τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό για το στοίχημα κάτι που έκανε τον πρόεδρο κύριο Παπαδημητρίου να σκέφτεσαι σοβαρά να αποχωρήσει.
Είναι αλήθεια ότι τόσα χρόνια οι ομάδες της Football League δεν έχουν κάποια έσοδα από την πολιτεία.
Τα έξοδα πάρα πολλά και είναι λογικό να υπάρχει χασούρα.
Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι η sportradar που ειδικεύεται σε εντοπισμός περίεργων στοιχημάτων έχει στη λίστα της εκατοντάδες παιχνίδια της Football League.
Δυστυχώς οι ομάδες μην έχοντας άλλα έσοδα καταφεύγουν στο στοιχηματισμό ώστε να τα πάρουν πίσω και να βγάλουν και το κέρδος για το οποίο ρισκάρουν τα λεφτά τους.
Αυτό φυσικά δεν δίνει άφεση αμαρτιών σε όσους προέδρους και παίκτες το κάνουν αλλά θα πρέπει η πολιτεία να μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν έσοδα και να μην καταφεύγουν σε τέτοιες λύσεις.
Όσον αφορά το παιχνίδι της Αναγέννησης έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και θα ερευνηθούν όλες οι καταγγελίες και ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *