“Γεια και χαρά σας βρε πατριώτες και με οι παππούδες μου ήταν αγρότες”

Η απλή αναλογική και η μία θέση που θα πάρει η Νέα Δημοκρατία στην Καρδίτσα έχουν κάνει τους βουλευτές του Νομού να τρέχουν από εκδήλωση σε εκδήλωση.
Για τον Γιώργο Κώτσο το γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό ότι δεν έχει αφήσει κοπή πίτας και συγκέντρωση συλλόγων και σωματείων που να μην έχει παρευρεθεί. Στο παιχνίδι πλέον μπαίνει και ο Κώστας Τσιάρας που βλέπει την δυσαρέσκεια των πολιτών της Καρδίτσας προς το πρόσωπό του να αυξάνεται και έχει καταλάβει ότι ο τίτλος και μόνο Υπουργός Δικαιοσύνης δεν φτάνει.
Έτσι λοιπόν και οι δύο δίπλα δίπλα, παρευρέθηκαν να τιμήσουν σε ένα μικρό χωριό του Δήμου Σοφάδων το Ανώγειο,τον κολιγο Σαλταγιαννη που ξεσηκώθηκε και έδωσε τη ζωή του εναντίον των τσιφλικάδων.
Πήγαν να τιμήσουν δηλαδή τον ξεσηκωμό ενάντια σε αυτό που πρεσβεύουν…τα τσιφλίκια και την εξαθλίωση των μικρό γαιοκτημόνων,τους βιομηχάνους,τους εφοπλιστές και γενικά το κεφάλαιο.
Είναι τόσο μεγάλη η απελπισία τους για ψήφους που πλέον έχουν χάσει την μπάλα….αν τους δείτε και σε συγκέντρωση του ΚΚΕ να τιμούν τον Τσε Γκεβάρα μην απορήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *