Πρόσκληση της σελίδα μας στον βουλευτή Γιώργο Κωτσό να δώσει το παρών την Τετάρτη στην πλατεία

Η σελίδα μας μέσω των κοινωνικών δικτύων απευθύνει πρόσκληση στον κύριο Γιώργο Κώτσο να παρευρεθεί την Τετάρτη 10:30 στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.
Θα παρευρεθούν καταστηματάρχες, έμποροι,ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, αγρότες,κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι σε άλλα επαγγέλματα που δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε όλα.
Είναι μία πανελλαδική κινητοποίηση εναντίον της ακρίβειας,της εξαθλίωσης και του δυσβάσταχτου κόστους της καθημερινότητας.
Ο κύριος Γιώργος Κώτσος αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι είναι πολύ κοινωνικός.Έχει πάει στις περισσότερες κοπές πίτας που έχουν διοργανώσει σωματεία,έχει παρευρεθεί σε συγκεντρώσεις συλλόγων, κυκλοφορεί καθημερινά σε τσιπουράδικα και καφετέριες συνομιλώντας με τον κόσμο,οπότε λογικά θα στηρίξει τους πολίτες της Καρδίτσας σε αυτή τους την κίνηση.
Αν το πρόβλημα είναι η πίτα εμείς διαθέτουμε τα 13 ευρώ που μας έχει δώσει η κυβέρνηση για να βάλουμε καύσιμα το μήνα και τα δίνουμε για να αγοράσουμε από ένα ζαχαροπλαστείο μία πίτα ώστε να την κόψει αυτός πρώτος αν θέλει.
Οπότε κύριε Κωτσέ περιμένουμε να δώσετε το παρόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *