Καταρρέει το δικαστικό παρακράτος του Τσιαρα

Καταρρέει το δικαστικό παρακράτος που είχε στήσει ο Κώστας Τσιάρας με διώξεις δημοσιογράφων με σκοπό να ελέγχει το τι γράφετε,για να μη βγαίνουν στη φόρα σκάνδαλα όπως αυτό της novartis.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πολιτικών ελευθεριών και δικαιοσύνης τον καλεί να απολογηθεί για καταπάτηση της ελευθερίας του τύπου και της ελεύθερης έκφρασης.
Αυτό από ότι φαίνεται είναι μόνο η αρχή αφού έχουν γίνει καταγγελίες και για τις διώξεις της ελευθερίας του λόγου από κάθε μέσο μορφής έκφρασης όπως τα κοινωνικά δίκτυα.
Να αναφέρουμε ότι ο αλαζόνας υπουργός δεν είναι πρώτη φορά που έχει απασχολήσει του Ευρωπαϊκούς θεσμούς αφού άλλες δύο φορές τον έχουν εγκαλέσει για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών του λόγου χωρίς να ιδρώσει το αυτί του.
Επίσης έχουν αποκλείσει από τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια όλους τους Έλληνες δικαστές λόγω διαφθοράς της δικαιοσύνης κάτι που αποτελεί ντροπή για τη χώρα μας.
Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Τσιάρας ήθελε να διώξει και την ελευθερία του λόγου μέσω κοινωνικών δικτύων αφού πρότεινε να διώκεται ποινικά όποιος γράφει κάτι σχετικά με τα εμβόλι@ και εκφράζει την αντίθετη άποψη.
Ένα καθεστώς ολοκληρωτισμού που βασίστηκε πάνω του η τρομοκράτηση και ο φόβος των ελεύθερων πολιτών.
Όλα σιγά-σιγά παίρνουν τη θέση του όπως θα πάρει και τη θέση που του αξίζει και ο Κώστας Τσιάρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *