Το τελευταίο διάστημα μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία,όλα τα συστημικά μέσα μπουκωμένα από τη λίστα Πέτσα θέλουν να περάσουν στον κόσμο το μήνυμα ότι ο Πούτιν είναι ο κακός δικτάτορας που θέλει να οδηγήσει την Ευρώπη στην πείνα.
Από τη στιγμή που το παραπάνω αφήγημα το προωθούν τα μέσα που προωθούσαν και τα εμβόλι@ και τον Μητσοτάκη ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό καταλαβαίνουμε ότι όλο αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα.
Υπάρχει άραγε πιο μεγάλος δικτάτορας από τον Μητσοτάκη που εδώ και μήνες κρατιέται στην εξουσία μόνο με το ξύλο της αστυνομίας τα χημικά και την καταστολή σε όποιον πάει να σηκώσει κεφάλι?
Λέγεται αυτός δημοκράτης?
Ένας άνθρωπος που επέβαλε την υποχρεωτικότητα και έκλεψε 100 ευρώ από τους παππούδες μας χωρίς κανένα συνταγματικό πάτημα?
Αυτός που εξαθλίωσε τον κόσμο στα πρόστιμα και στις διώξεις δήθεν για την υγεία?
Για ποια υγεία νοιάστηκε…για την υγεία του υγειονομικού που βρίσκεται ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο από τα χημικά της αστυνομίας η για τους απεργούς πείνας που λιμοκτονούν μέρα με τη μέρα?
Σταματήστε να τρώτε κουτόχορτο και ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε την αλήθεια.

Προηγούμενο άρθροΓελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας!!!Μάσκες και πιστοποιητικά και το Πάσχα από τους νεκροθάφτες των καταστημάτων
Επόμενο άρθροΤρίμηνη κοροϊδία για τις καθαρίστριες και τους φύλακες του νοσοκομείου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ