Πέντε υγειονομικοί ξεγύμνωσαν το κράτος πρόνοιας του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πέντε άνθρωποι,πέντε υγειονομικοί καθώς και άλλοι συνάδελφοί τους που προτίμησαν να χάσουν τη δουλειά τους και να ζουν στην ανέχεια,ζητιανεύοντας από δω και εκεί ξεγύμνωσαν το κράτος πρόνοιας του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όλο το αφήγημα τον εμβ@λίων,της υποχρεωτικότητας και των προστίμων βασίστηκε στη φράση “το κάνουμε για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές”.
Μία μεγάλη αντίφαση αφού διώχνοντας τους υγειονομικούς από τις δουλειές τους πολλοί συνάνθρωποί μας πέθαναν στους διαδρόμους των νοσοκομείων χωρίς να έχουν κάποια ιατρική περίθαλψη λόγω της υποστελέχωσης.
Επίσης πως είναι δυνατόν μία κυβέρνηση να νοιάζεται για την υγεία όταν αυτοί οι άνθρωποι εξαθλιώνονται μέρα με τη μέρα. Ιδιαίτερα οι πέντε υγειονομικοι που κάνουν απεργία πείνας αποδεικνύουν ότι το καθεστώς του Μητσοτάκη δεν το ενδιαφέρει η υγεία αλλά μόνο η προώθηση των σκευασμάτων και ότι επιτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων.
Μια υγειονομικός λιποθύμησε από την ασιτία κι όμως κανένας από την κυβέρνηση δεν νοιάστηκε…
Είναι δυνατόν να υπάρχει μία υγεία αλά καρτ??
Οι άνθρωποι αυτοί που αντιστάθηκαν απέδειξαν ότι υπάρχει μία δικτατορία που δεν επιδιώκει την υγεία και την προστασία του πληθυσμού αλλά την πλήρη υποταγή και την εφαρμογή κάθε μετρου που επιβάλλει με κλειστά μάτια.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους αυτούς που άνοιξαν τα δικά μας μάτια και είδαμε καθαρά τι ακριβώς επιδίωκαν αυτοί οι άνθρωποι επί δύο χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *