Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τις 13.000 προβολές

Μέσα σε ενάμιση μήνα φτάσαμε πάνω από 13.000 προβολές στο site μας.
Ο κόσμος της Καρδίτσας,απλοί άνθρωποι που δεν αντέχουν άλλο τον ξύλινο λόγο και την απλή καταγραφή γεγονότων χωρίς άποψη,άνθρωποι που βλέπουν ότι δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους πουθενά, άνθρωποι οι οποίοι ήθελαν να έχουν μία δική τους φωνή να τους εκπροσωπεί… Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να καταγράψουμε οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη και στο νομό μας αλλά δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι,δεν πληρωνόμαστε από αυτό.
Εχουμε τις δουλειές μας,την καθημερινότητά μας που δυστυχώς δεν μας επιτρέπει να αναφερόμαστε σε οτιδήποτε συμβαίνει.
Προσπαθούμε να ανεβάζουμε τα γεγονότα που πιστεύουμε ότι κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να ταΐσουν κουτόχορτο τους πολίτες της Καρδίτσας.
Αν κάποιος σκέφτεται ότι οι 13.000 προβολές δεν είναι πολλές να του θυμίσω ότι μιλάμε για ένα site που ο άλλος δύσκολα κάνει κλικ για να το διαβάσει και όχι για σελίδα του Facebook που προφανώς είναι πιο εύκολο να πατήσει κάποιος και να δει τη δημοσίευση.
Όλες τις δημοσιεύσεις τις ανεβάζουμε και στη σελίδα γιατί πολύ απλά μας ενδιαφέρει να ενημερώνεται ο κόσμος και όχι να επισκεφθείτε το site για να μαζέψουμε επισκέπτες.
Αρνούμαστε να προβάλλουμε διαφημίσεις που μας πασάρει η Google γιατί δεν έχουμε κανένα κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
Όποιος θέλει μπορεί να ανεβάσει το δικό του άρθρο,να πει την άποψή του ή να κάνει την καταγγελία που φοβάται βάζοντας το όνομά του.
Θα βρείτε το email μας μέσα στη σελίδα που μπορείτε να μας στέλνετε οτιδήποτε σας απασχολεί.
Θέλουμε μία καλύτερη Καρδίτσα με ευκαιρίες εργασίας για όλους,με μία καθημερινότητα που αξίζει τα χρήματα που δίνουν οι πολίτες όπως επίσης και μία Ελλάδα η οποία θα σταματήσει να ζει στην καταπίεση και στην αρρώστια του κάθε δικτάτορα που θέλει να εξαθλιώσει τους Έλληνες.
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που μας δώσατε και να ξέρετε ότι σίγουρα θα σας το ανταποδώσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *