Άφωνος μπροστά στην ανθρώπινη ΖΩΗ

Απών από όλα τα ζητήματα υγειονομικού χαρακτήρα βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας Αριστοτέλης Σπάνιας.
Ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας που ο κόσμος τον τίμησε με την ψήφο του αρνείται να πάρει θέση για οτιδήποτε συνυπολογίζοντας το πολιτικό κόστος που θα έχει.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να κατέβει σαν υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές.
Ποιος όμως μπορεί να ψηφίσει και να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο που ενώ βλέπει τόσα “όργια” που γίνονται στο θέμα της υγείας μένει άφωνος?
Ένα νοσοκομείο υπό διάλυση με πανάρχαια μηχανήματα και έλλειψη σε βασικό εξοπλισμό,απειλή ιδιωτικοποίησης των νοσοκομείων από την κυβέρνηση και δυσβάσταχτο κόστος νοσηλείας των ασθενών,μεταφορά ειδικοτήτων στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, υποστελέχωση του νοσοκομείου Καρδίτσας στη μάχη με την Πανδημία, ατελείωτες ουρές ασθενών με πολύωρη ταλαιπωρία και άλλα πολλά.
Υπάρχουν και δύο θέματα τα οποία είναι καυτά και αρνείται να τα ακουμπήσει.
Στην περίοδο της πανδημίας δεν τόλμησε ποτέ να βγει μπροστά και να ενημερώσει τον κόσμο της Καρδίτσας ότι και οι εμβολιασμένοι πολίτες θα πρέπει να προσέχουν και να μην συνωστίζονται σε χώρους διασκέδασης και εστίασης γιατί και αυτοί μεταδίδουν,νοσούν και μπορεί να να καταλήξουν στις ΜΕΘ.
Ακολουθώντας το αφήγημα της Κυβέρνησης για να προωθήσει τα εμβόλι@ ότι οι εμβολι@σμενοι είναι άτρωτοι δεν έβγαλε μιλιά με αποτέλεσμα τα Χριστούγεννα να γεμίσει η Καρδίτσα όλο κρουσματα.
Το τελευταίο και πιο σοβαρό είναι ότι υγειονομικοί από το Νοσοκομείο Καρδίτσας έχουν εκδιωχθεί με φασιστικό τρόπο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη επειδή δεν θέλησαν να βάλουν κάτι με το ζόρι στον οργανισμό τους.
Αυτοί οι άνθρωποι εδώ και μήνες ζουν στην εξαθλίωση ζητιανεύοντας από δω και από κει.
Συνάδελφοι του κυρίου Σπάνια ο οποίος δεν δίνει δεκάρα μπροστά στην κομματική γραμμή και τους αφήνει στο έλεος του Θεού.
Μία υγειονομικός η Ζωή Βαϊοπούλου αυτή τη στιγμή κάνει απεργία πείνας μαζί με άλλους συναδέλφους της έξω από το Υπουργείο Υγείας μένοντας τόσες μέρες χωρίς φαγητό…
Προφανώς ούτε αυτό συγκινεί τον κύριο Σπάνια ώστε να πάρει θέση, ντροπιάζοντας τον τίτλο του προέδρου του Ιατρικού συλλόγου.
Τον όρκο του Ιπποκράτη τον δώσατε κύριε Σπάνια η και αυτός έγινε με απευθείας ανάθεση?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *