Τα γαλάζια παιδιά ονειρεύονται λευκές νύχτες…

Ο επιχειρηματικός κόσμος της Καρδίτσας βουλιάζει λίγο λίγο από την τεράστια αύξηση της ενέργειας,την κατακόρυφη εκτόξευση της τιμής των προϊόντων και των πρώτων υλών που ήταν συνέπεια της αύξησης των καυσίμων αλλά και του ρεύματος και τα μηδαμινά μέτρα πού πήρε η κυβέρνηση για την στήριξη αυτών των ανθρώπων.
Πολλοί επιχειρηματίες δεν έχουν πάρει ακόμα τα χρήματα από τον Ιανό και κάποιοι που τα πήραν δεν έφτασαν για να καλύψουν την ολική καταστροφή που υπέστησαν…αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και τα πρόστιμα που φυσικά δεν είχαν ως σκοπό την υγειονομική προστασία αλλά την εξαθλίωση των ανθρώπων του εμπορίου, το πράγμα μοιάζει πλέον μη αναστρέψιμο. Το Επιμελητήριο Καρδίτσας και Εμπορικός σύλλογος αντί να κάνουν κινήσεις προς τις παραπάνω τρύπες που δημιουργήθηκαν ονειρεύονται λευκές νύχτες.
Κοροϊδεύουν τον κόσμο με αμερικανικά έθιμα που φυσικά δεν πρόκειται να αποδώσουν διότι ο κόσμος δεν έχει πλέον χρήματα ούτε να ψωνίσει στις εκπτώσεις αφού τα λίγα που είχε μαζεμένα έφυγαν στην κατακόρυφη αύξηση του κόστους της καθημερινότητας.
Με κουτοπόνηρο τρόπο προσπαθούν να δείξουν ότι νοιάζονται για τους ανθρώπους του επιχειρείν….
Αφού δεν πήραν καμιά θέση στις αποζημιώσεις του Ιανού,αφού δεν βγήκαν μπροστά για να διεκδικήσουν μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα,αφού ήταν απών και από την αυτοκινητοπομπή για την ακρίβεια πριν λίγες μέρες,τώρα δήθεν τους έπιασε ο πόνος.
Μόνη λύση είναι η διαγραφή και από το Επιμελητήριο και από τον εμπορικό σύλλογο.
Δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.
Από εδώ και πέρα ότι μπορέσει να σώσει ο καθένας θα τον σώσει μόνος του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *