Στην προηγούμενη ανάρτηση μας προς το πρόσωπο του κυρίου Κ.ξυλομένου ήμασταν αρκετά σκληροί και ενοχλήθηκε(δικαίως ή αδίκως αυτός το ξέρει καλύτερα).
Παρόλα αυτά η σελίδα μας έδειξε ότι πάνω από όλα είναι δίκαιη με όλους και για αυτό άλλωστε την διαβάζουν τόσα άτομα.
Έτσι όπως τον κατακρίναμε για μία προηγούμενη συμπεριφορά που είχε,έτσι αυτή τη φορά θέλουμε να του δώσουμε τα εύσημα.
Σε ότι αφορά το θέμα του εργολάβου το οποίο κατήγγειλε δεν έχουμε γνώση και δεν μπορούμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση,αυτός ίσως τα γνωρίζει καλύτερα παρόλα αυτά η φράση που επέλεξε να κλείσει την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ήταν μία από τις καλύτερες που έχουμε ακούσει ποτέ από δημοτικό σύμβουλο.
Ο κύριος ξυλομένος ανέφερε ότι ο δήμαρχος στις εκλογές που έρχονται χωρίς κομματική γραμμή και χωρίς χρηματοδότηση από κάποιο πολιτικό γραφείο θα πατώσει στα ποσοστά.
Είναι μία μεγάλη αλήθεια αφού ελάχιστοι έως κανένας αν δεν του το επιβάλλει η κομματική γραμμή ή δεν πάρει κάποιο “φιλοδώρημα” από το δήμαρχο δεν πρόκειται να ρίξει την ψήφο του στην κάλπη υπέρ του κυρίου Τσιάκου.
Αυτή τη στιγμή αν ο κύριος Τσιάκος κατέβαινε ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος τα νούμερα προφανώς θα ήταν μονοψήφια.
Στον κόσμο υπάρχει μία απέχθεια προς το πρόσωπό του για όλα αυτά που έκανε αλλά και για όλα αυτά που συνεχίζει και κάνει και βγαίνουν στη φόρα οπότε θα ήταν δύσκολο να μπορέσει να σταθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ