Μας φταίει ο γάϊδαρος,χτυπάμε το σαμάρι

Αρκετά περιστατικά έντασης έχουν σημειωθεί από το ξεκίνημα της εκτίναξης του ρεύματος στα καταστήματα των εταιρειών παροχής ηλεκτρισμού που υπάρχουν στην Καρδίτσα.
Δυστυχώς για ακόμα μία φορά η φράση μας φταίει ο γάιδαρος και χτυπάμε το σαμάρι βρίσκει πλήρη εφαρμογή στους καρδιτσιώτες.
Αγανακτισμένοι,δικαίως,άνθρωποι πάνε στα καταστήματα των διαφόρων εταιρειών και φωνάζουν σε υπαλλήλους για τους λογαριασμούς.
Εσείς όλοι που το κάνετε αυτό τι ακριβώς πιστεύετε ότι μπορεί να σας κάνει η κοπέλα ή ο νεαρός που για να βγάλει τα προς το ζην παίρνοντας το βασικό μισθό δουλεύει υπάλληλος στο κατάστημα??
Το να ρωτήσετε μία διευκρίνιση για το λογαριασμό είναι θεμιτό αλλά το να βρίζετε και να ουρλιάζετε είναι θεμιτό αλλά όχι στα καταστήματα,μπορείτε να πάτε με τους λογαριασμούς στα γραφεία των βουλευτών να φωνάξετε να βρίσετε και να τους αφήσετε εκεί να σας τους πληρώσουν…το να δημιουργείται θέμα σε νεαρά παιδιά που προφανώς δεν φταίνε και ούτε μπορούν να σας δώσουν κάποια λύση είναι εντελώς βλακώδη.
Την επόμενη φορά που θα σας έρθει ο λογαριασμός μπορείτε να κάνετε μία αναζήτηση στο Google,όσοι δεν γνωρίζετε και να βρείτε τα γραφεία των βουλευτών, εκεί πηγαίνετε και κάντε τα αυτά αλλά όχι σε ανθρώπους που προσπαθούν από το πρωί να βγάλουν ένα μεροκάματο.
Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ποιος φταίει για όλη αυτή την κατάσταση που βιώνετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *