Δύσκολος αναμένεται να είναι ο γρίφος των δημοτικών εκλογών που αναμένεται να γίνουν σε ένα χρόνο περίπου.
Οι υποψήφιοι πού είναι σίγουροι περιλαμβάνουν τον κύριο Τσιάκο πού είναι ο σημερινός δήμαρχος,τον κύριο Κρανιά και τον κύριο Γκαβογιάννη.
Ο κύριος Παπαλος θεωρείται από δύσκολο έως αδύνατον να ξανακατέβει λόγω αρκετών θεμάτων που έχει και περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο από την παράταξη ΣΥΡΙΖΑ-Κιναλ δηλαδή του κυρίου Αλεξάκου.
Τα δεδομένα έχουν ως εξής:ο κύριος Τσιάκος δεν θα έχει πλέον τη στήριξη του κυρίου Τσιάρα και της Κυβέρνησης αφού ο τελευταίος όταν και να γίνουν οι εκλογές σίγουρα δεν θα ξανά είναι υπουργός αλλά είναι και αμφίβολο αν θα ξανά εκλεγεί. Ακόμη κι αν Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα που είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο θα έχει και συγκυβερνήτηη συγκυβερνήτες οπότε η λευκή επιταγή και η οικονομική ενίσχυση στον κύριο Τσιάκο σταματάει να υπάρχει.
Θα βασιστεί μόνο στο προσωπικό του “απόθεμα” για να χτυπήσει ψήφους.
Η δυσαρέσκεια του κόσμου είναι μεγάλη προς το πρόσωπό του με όλα αυτά που έχουν γίνει αλλά σίγουρα θα το παλέψει.
Ο κύριος Κρανιάς θα στηριχθεί από το ΚΚΕ όπως πάντα και θα ποντάρει στη γραμμή του κόμματος για να μαζέψει ψήφους.
ο κύριος Γκαβογιάννης θα πατήσει πάνω στις κινήσεις που έχει κάνει αυτά τα τρία χρόνια με τις παρεμβάσεις και τις αποκαλύψεις που έχει βγάλει στη φόρα ποντάροντας στην ψήφο του κόσμου που δεν θα κινηθεί πάνω σε γραμμή κόμματος.
Ο μεγάλος γρίφος παραμένει η παράταξη του κυρίου Αλεξάκου που πραγματικά γίνεται ένα μπάχαλο αφού δεν γνωρίζουν ποιον θα κατεβάσουν και από ποιον θα πάρουν στήριξη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα έχει αρκετή φθορά και έχει απαξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου το δε ΚΙΝΑΛ είναι ανύπαρκτο και τα ποσοστά του πέφτουν συνεχώς.
Στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα πρέπει να έχουμε ότι ίσως σκάσει κάποια βόμβα από οποιοδήποτε χώρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ