Εθνικά σύμβολα στο βωμό του κέρδους από καφετέρια στην Καρδίτσα

Ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο κύριος Καρράς να διαφημίσει το προγραμματισμένο πάρτυ όπως το αναφέρει στο κατάστημα του για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Βάζοντας την εικόνα του Καραϊσκάκη και την Ελληνική σημαία έφτιαξε μία πρόσκληση για όσους ήθελαν να συμμετέχουν περνώντας το μήνυμα ιδιαίτερα στα νέα παιδιά ότι η ημέρα αυτή χρησιμεύει στο να τρώμε να πίνουμε και να γυρίζουμε σπίτι λιώμα.
Σύμβολα που πάνω τους στηρίχτηκε μία Επανάσταση και βάφτηκε με τόσο αίμα ο κύριος Καρράς θεώρησε ότι έπρεπε να τα χρησιμοποιήσει ώστε να προωθήσει την επιχείρησή του.
Από αυτό τον άνθρωπο περιμέναμε εμείς σαν πολίτες της Καρδίτσας και κατ επέκταση η εστίαση την οποία εκπροσωπεί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πει ως εδώ τα περιοριστικά μέτρα θέλουμε να δουλέψουμε.
Ένας άνθρωπος που την εξέγερση του 1821 την θεωρεί γλέντι πιώμα φαΐ και μεθύσι είχαμε την προσδοκία ότι θα διεκδικήσει καλύτερες μέρες για τον κλάδο της εστίασης.
Εμείς κύριε Καρρά σας ευχόμαστε ότι το καλύτερο στην επιχείρησή σας και την επόμενη εορταστική επέτειο μπορείτε να βάλετε τον Μεταξά να χορεύει τσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *