Ένα μεγάλο μπράβο στον κ.Κουκουζέλη για τον ζήλο και την αγάπη που δείχνει για τον τόπο του

Συγχαρητήρια αξίζουν σε ένα νέο παιδί που πραγματικά αγαπάει το μέρος από το οποίο κατάγεται και οι συγχωριανοί του τον εξέλεξαν με ψήφους ως πρόεδρο της κοινότητας.
Αν και ανήκει σε ένα πολιτικό χώρο που καθημερινά τον κράζουμε μας έκανε μεγάλη εντύπωση εδώ και κάποια χρόνια που έχει εκλεγεί πόσο ζήλο και αγάπη δείχνει για αυτό που κάνει.
Αναφερόμαστε στον κύριο Βάιο Κουκουζέλη πρόεδρο της κοινότητας Μητρόπολης.
Καθημερινά ανεβάζει στο προσωπικό του προφίλ εργασίες και παρεμβάσεις που κάνει μέσα στο χωριό καθώς και πλήρη ενημέρωση των συμπολιτών του με τις όποιες εργασίες έχουν γίνει…
Σαν νέο παιδί θα μπορούσε να ανεβάζει διάφορα στο Facebook από την προσωπική του ζωή παρόλα αυτά αν κάποιος ρίξει μία ματιά οι μοναδικές δημοσιεύσεις που κάνει είναι με τα έργα και τις καθημερινές εργασίες που γίνονται στην κοινότητα. Κόψιμο δέντρων,κοπή χορταριών, καθάρισμα του χωριού,καθάρισμα των αυλάκων για να μην κινδυνεύσει το χωριό από πλημμύρα,άμεσο καθαρισμό των δρόμων του χωριού από το χιόνι, χριστουγεννιάτικος στολισμός με επιβλητικά δέντρα,παρέμβαση σε ότι χρειάζεται και πάει λέγοντας…
Εντύπωση προκαλεί ο ζήλος που επέδειξε στο να είναι πεντακάθαροι οι δρόμοι και η πλατεία στην οποία θα γίνει η παρέλαση. Στόλισε με ελληνικές σημαίες όλο το χώρο διεξαγωγής της παρέλασης και φρόντισε την παραμικρή λεπτομέρεια.
Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο και μακάρι νέα παιδιά να δείχνουν τόσο ζήλο και αυταπάρνηση για το μέρος που αγαπάνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *