Λαμπρά γιορτάστηκε η παρέλαση στην Καρδίτσα αφού τόσο ο καιρός όσο και ο κόσμος βοήθησαν προς αυτό.
Ειδικά ο καιρός ήταν παρά κάτι καλοκαιρινός και έδωσε στον κόσμο την αφορμή να παρευρεθεί,να απολαύσει και να χειροκροτήσει την μεγαλειώδη πομπή.
Οι άνθρωποι που βρέθηκαν διψούσαν για να δουν και τη νεολαία της Καρδίτσας αλλά και τα σώματα ασφαλείας να περνάνε με καμαρωτό βήμα.
Φαινόταν στα μάτια τους στις κινήσεις τους,στο χειροκρότημα τους πόσο ανάγκη είχαν να θυμηθούν και να τιμήσουν την θυσία που έκαναν οι πρόγονοί μας για να είμαστε αυτή τη στιγμή ελεύθεροι και να ζούμε κάθε χαρά και λύπη.
Μία ανάγκη που οι ανθέλληνες που κατέχουν θέσεις εξουσίας εδώ και δυόμιση χρόνια μας την στέρησαν με αφορμή την “πανδημία”.
Την ίδια ώρα πέρυσι και πρόπερσι που στις καφετέριες και στα τσιπουράδικα γινόταν χαμός και ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, θεώρησαν αίτια διασποράς του ιού την παρέλαση.
Στην αρχή ο πολιτικός απατεώνας Κυριάκος Μητσοτάκης που απαγόρευσε με το έτσι θέλω να τιμήσουμε την θυσία που έκαναν οι πρόγονοί μας όταν ο ίδιος ζήτημα είναι αν υπηρέτησε κάπου τη θητεία του.
Στην προηγούμενη παρέλαση έριξε την καυτή πατάτα στους περιφερειάρχες και ο προσκυνητής των Εβραίων Κώστας Αγοραστός άρπαξε την αφορμή και τις ακύρωσε την ώρα που στα τραπέζια της Λάρισας χόρευαν τσιφτετέλια.
Ας ελπίσουμε η αύρα που άφησε πίσω η σημερινή παρέλαση να παρασύρει όλους μας για να διεκδικήσουμε την χαμένη ελευθερία,την αξιοπρέπειά και τα ανθρώπινα δικαιώματα που εδώ και δύο χρόνια κάποιοι με εντολές απ έξω μας στέρησαν.
Μην ξεχνάτε ότι η ελευθερία θέλει αίμα και θυσίες και όχι καναπέ,Facebook και φραπέ στις καφετέριες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ