Το έριξε έξω ο κόσμος της Καρδίτσας,να σκεφτούμε και την επόμενη μέρα(φώτο)

Απόλαυσε τον καλό καιρό ο κόσμος σήμερα στην πόλη της Καρδίτσας και γέμισε τις καφετέριες,τα τσιπουράδικα και τις ταβέρνες που υπάρχουν στην πόλη μας. Πολλοί προτίμησαν να ανέβουν στα ορεινά όπου και εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές για καφέ και φαγητό καθώς και να φύγουν εκτός πόλεως οι πιο πολλοί προς Μουζάκι όπου στο μέσω της διαδρομής υπάρχει το κτήμα Χαλίλη που γέμισε ασφυκτικά όπως και το περίφημο Κεραμαριό στη Βατσουνιά όπου πραγματικά έπρεπε να έχεις μέσο για να βρεις τραπέζι.
Κάποιοι συμπολίτες μας προτίμησαν να φύγουν και εκτός Νομού επισκεπτόμενοι τα ορεινά των Τρικάλων(Περτούλι Νεραϊδοχώρι,Πύλη) όπου και εκεί υπήρχαν πολλές επιλογές για καλό φαγητό με όμορφη θέα.
Τέλος οι πιο μακρινοί προορισμοί για τους Καρδιτσιώτες θεωρήθηκαν η Καλαμπάκα και τα Μετέωρα καθώς και κάποιοι που δεν υπολόγισαν το κόστος των καυσίμων έφτασαν μέχρι Καμένα Βούρλα και στις παραλίες της Φθιώτιδας.
Είχε ανάγκη ο κόσμος να ξεσκάσει μετά από τόσο διάστημα καταπίεσης αλλά δυστυχώς η επόμενη μέρα προμηνύεται πολύ άσχημη και καλό θα είναι οι συμπολίτες μας εκτός από τα τσιμπούσια,τους χορούς και τα μεθύσια να αναλογιστούν τι ακριβώς θα γίνει για να μπορέσει αυτή η πόλη να σταθεί στα πόδια της και να μην αφανιστει γιατί τα πράγματα οικονομικά είναι πάρα πολύ άσχημα.
Στα εμπορικά καταστήματα αλλά και στα καταστήματα εστίασης δύσκολα μπαίνει άνθρωπος και με μία μέρα πανικού δεν μπορείς να βγάλεις όλο το χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *