Εμπορικός σύλλογος:Μην βγαίνετε στους δρόμους,μην κάνετε κινητοποιήσεις!!!

Η κατάπτωση των ανθρώπων που τρέχουν τον Εμπορικό σύλλογο δεν έχει τέλος… Όπως καταγγέλλει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων η κυρία Νιάκα,ο κύριος Τσεκούρας και οι άλλοι σωτήρες εξέφρασαν τη διαφωνία τους ώστε να διεκδικήσουν οι έμποροι καλύτερες συνθήκες στη ζωή τους,με αγώνες στο δρόμο και δυναμικές κινητοποιήσεις!!!Όπως τους ανέφεραν δεν συμφωνούν με τέτοια πράγματα και θέλουν απλώς να τρέχουν από γραφείο σε γραφείο με σκοπό να εξασφαλίσουν υποσχέσεις και λόγια του αέρα.
Να πάνε δηλαδή σε άτομα της Περιφέρειας,του Δήμου,σε βουλευτές του Νομού Καρδίτσας και να κάνουν συναντήσεις.
Να συναντηθούνε δηλαδή με αυτούς που έφεραν τα πράγματα ως εδώ…
Με αυτούς που γονατίζουν τα καταστήματα με την αύξηση του ρεύματος και των καυσίμων,με αυτούς που δεν έκαναν κανένα έργο ώστε να μην μπαίνουν κάθε φορά που βρέχει τα νερά μέσα στην πόλη και κατ επέκταση μέσα στα καταστήματα,σε αυτούς που εξαθλίωσαν με τα χουντικά μέτρα περιορισμού τα εμπορικά καταστήματα,σε αυτούς που φόρτωσαν με αντισυνταγματικά πρόστιμα τους ανθρώπους.
Κυρία Νιάκα,κύριε Τσεκούρα και οι υπόλοιποι καταλαβαίνουμε την πρεμούρα σας να μην στεναχωριέται το κόμμα που αγαπάτε και να μη φανεί άσχημη εικόνα με κινητοποιήσεις.
Οι έμποροι και εμείς γενικά οι απλοί πολίτες δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω και θα είμαστε όλη μέρα στους δρόμους. Ξέρουμε ότι σας χαλάμε τη σούπα αλλά δεν πειράζει,ρίξτε λίγο ξύδι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *