Β.Καρράς εκπρόσωπος εστίασης:είναι τραγικά τα πράγματα-Δεν σας λυπάται κανένας πλέον…

Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε ο κύριος Βασίλης Καρράς εκπρόσωπος των καταστημάτων εστίασης την κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα μαγαζιά εστίασης.
Το ρεύμα στα ύψη,οι πρώτες ύλες αυξάνονται συνεχώς όπως και τα καύσιμα και βρίσκονται πλέον σε αδιέξοδο. Φοβούνται ότι αν ανεβάσουν τις τιμές για να καλύψουν την άνοδο του κόστους παραγωγής και λειτουργίας θα πέσει κι άλλο ο τζίρος αφού οι άνθρωποι όπως είπε δεν έχουν χρήματα ούτε να πιούνε καφέ και ποτό αλλά ούτε να αγοράσουν γύρους,σουβλάκια και λοιπά.
Τα χρήματα τα δίνουν στα καύσιμα,στην ενέργεια και στις υπόλοιπες αυξήσεις που υπάρχουν.
Αν σας πούμε κύριε Καρρά ότι δεν σας λυπόμαστε θα φανούμε σκληροί….Αλλά η αλήθεια είναι ότι κανένας Καρδιτσιώτης πλέον δεν σας συμπονει…
Όταν φωνάζαμε από την αρχή να μη δεχτείτε τα μέτρα διαχωρισμού εσείς λέγατε άλλα….
Περιμένατε ζεστό χρήμα…
Ο τζίρος κύριε Καρρά δεν έχει πέσει μόνο από την αύξηση της ενέργειας αλλά προφανώς για το άλλο δεν θέλετε να μιλήσετε…
Ο τζίρος έπεσε από τότε που κάνατε διαχωρισμούς και σκαναρίσματα στις εισόδους χωρίς να ντρέπεστε καθόλου.
Ο κόσμος της Καρδίτσας σας γύρισε την πλάτη γιατί υπάρχει ένα 30 με 35% που πρώτον είναι ανεμβολιαστοι και δεύτερον ακόμα και να έχουν εμβολιαστεί δεν δέχονται να του περνάνε το barcode λες και είναι αντικείμενο.
Βγήκατε μία φορά στην πλατεία δικαστηρίων και τα είπατε ωραία αλλά από κει και πέρα τα καταπιατε όλα…όπως και ο κύριος Κολτσίδας που παρακαλούσε για ενισχύσεις από το κράτος αλλά δεν χτύπησε ποτέ το χέρι στο τραπέζι να πει τέρμα τα μέτρα.
Πήγαιναν άτομα πάνω στο καφέ που έχει στο Νεοχώρι και τους σήκωνε από τα τραπέζια και τους έδιωχνε…
Τώρα ας έρθει ο Μητσοτάκης και όλοι αυτοί που σας επέβαλαν τα μέτρα να σας δώσουν χρήματα.
Ο κόσμος της Καρδίτσας δεν πρόκειται να ξαναπατήσει στα μαγαζιά σας τουλάχιστον αυτοι που διώξατε με το χειρότερο τρόπο.Τα θέλατε και τα πάθατε κύριε Καρρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *