Ρίξε μου το ραβασάκι,πρόεδρε μου Μητσοτάκη…

Μετά την περιφέρεια Θεσσαλίας η οποία καταδίκασε τον πόλεμο στην Ουκρανία ο Πούτιν ξανά νιώθει πάλι να απειλείται!!! Σειρά πήρε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σοφάδων που καταδίκασε και αυτό με τη σειρά του την επίθεση,άσχετα που πριν τον πόλεμο οι πιο πολύ άρρενες που συμμετείχαν όταν άκουγαν Ουκρανία πήγαινε αλλού το μυαλό τους.
Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι την ίδια ακριβώς ανακοίνωση με τους ίδιους προβληματισμούς χωρίς να αλλάξει ούτε κόμμα την οποία έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Σοφάδων είναι ίδια με αυτή που εξέδωσε η περιφέρεια Θεσσαλίας.
Παρακάτω σας αναφέρουμε την ανακοίνωση και όσοι θέλετε μπορείτε να προσέξετε στην αντίστοιχη της περιφέρειας Θεσσαλίας.

-Εκφράζει τον αποτροπιασμό του με τον πιο απερίφραστο τρόπο, και καταδικάζει την Ρωσική επίθεση εναντίον της Ουκρανίας, η οποία αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς δικαίου και των παγκοσμίων ανθρωπιστικών αξιών.

-Η προστασία της εδαφικής ακεραιότητας όλων των κρατών αποτελεί θεμελιώδη αρχή για την Ελλάδα και καταδικάζει κάθε παραβίαση των βασικών αρχών που προβλέπονται από τον χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

-Εκφράζει την ανησυχία του ότι η έντονη στρατιωτικοποίηση για γεωπολιτική αντιπαράθεση που αναπτύσσεται στην περιοχή, εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια και την ειρήνη στην Ευρώπη και διεθνώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *