Ακόμα μία αυτοκινητοπομπή διοργανώνουν ορισμένοι φορείς του Νομού Καρδίτσας για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία μας το τελευταίο διάστημα.
Βασικό αίτημα διαμαρτυρίας είναι η ακρίβεια στα καύσιμα,στην ενέργεια,στο αέριο και γενικά στην καθημερινότητα. Συγκεντρώθηκαν λοιπόν στον χώρο του Επιμελητηρίου παρουσία και του Κώστα Ζυγογιάννη και Κώστα Λαμπρόπουλου (κανένας φούρνος θα γκρεμιστεί αύριο) για να συζητήσουν σχετικά με την κινητοποίηση της 21ης Μαρτίου.
Να θυμίσουμε ότι το πρώτο διάστημα της επιβολής μέτρων πριν δύο χρόνια περίπου μία αντίστοιχη αυτοκινητοπομπή είχε γίνει με την συμμετοχή αρκετών φορέων και απλών ανθρώπων με σκοπό να αλλάξει κάτι…
Ο κόσμος άφησε τις δουλειές του έκλεισε τα καταστήματα του και παρευρέθηκε με σκοπό να δηλώσει την αντίθεσή του.
Θα περίμενε κανείς αφού έγινε η αρχή να συνεχιζόταν δυναμικά ο αγώνας.
Δυστυχώς η πορεία αλλά έδειξε…
Δέχτηκαν όλα τα μέτρα,έσκυψαν τα κεφάλια μπροστά στα ψίχουλα που τους πέταξε η κυβέρνηση,δέχτηκαν τους περιορισμούς και στην πορεία τα σκαναρίσματα τον διαχωρισμό και τον ρατσισμό απέναντι σε ανθρώπους που δεν θέλησαν να κάνουν την ιστορία.
Πώς περιμένετε ο κόσμος να έρθει πάλι να σας στηρίξει όταν εσείς πρώτοι τον πρόδωσατε…
Τι περιμένετε αυτή τη φορά να βγει??
Θα ταλαιπωρείσετε ανθρώπους του μεροκάματου που κυκλοφορούν στην πόλη της Καρδίτσας με τους κλειστούς δρόμους και από την επομένη το πρωί θα πάτε να πληρώσετε το ρεύμα με την τιμή που έχει, θα πάτε να βάλετε καύσιμα με πάνω από 2 ευρώ το λίτρο,θα πληρώσετε το αέριο 100% πάνω και η ζωή συνεχίζεται.
Μόνοι σας απαξιωθείκατε από το σύνολο της κοινωνίας της Καρδίτσας.
Κανένας πλέον δεν σας παίρνει στα σοβαρά.

Προηγούμενο άρθροΚαταδικάστηκε η Ελλάδα 948 φορές για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Επόμενο άρθροΡίξε μου το ραβασάκι,πρόεδρε μου Μητσοτάκη…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ