Οργανωμένο σχέδιο εξαθλίωσης του κόσμου της Καρδίτσας.

Εξαθλίωση φτώχεια απελπισία απογοήτευση μερικές λέξεις που εκφράζουν τον κόσμο του Νομού Καρδίτσας που βλέπει πλέον τα πράγματα να βαδίζουν προς φτωχοποίηση και διάλυση της μεσαίας τάξης.
Ενέργεια,καύσιμα,πρώτες ύλες στα ύψη, εφορία,ασφαλιστικά ταμεία,ΕΝΦΙΑ και χίλιες άλλες δύο υποχρεώσεις που έρχονται καθημερινά στα σπίτια μας.
Δεν έχει άλλα χρήματα να πληρώσει ούτε ο μικρομεσαίος επαγγελματίας ούτε ο αγρότης ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος που πλέον ο μισθός του έχει μειωθεί σημαντικά.
Το μεγάλο πλήγμα ήταν τα δύο χρόνια πού από αυτή τη σελίδα το φωνάζαμε ότι τα μέτρα δεν είχαν σχέση με Υγειονομικό χαρακτήρα.
Όλοι απορούσαμε και γελούσαμε με τα αλλοπρόσαλλα μέτρα έχοντας στα χείλη μία απορία “πού αποσκοπεί τώρα αυτό, ποιον προστατεύει”…
Το γέλιο βγήκε βέβαια ξινό….
Επιζητούσαν την εξαθλίωση μέσω των προστίμων,μέσω της μειωμένης κίνησης στα καταστήματα εμπορίου και εστίασης, μέσω της απομάκρυνσης του ενός από του άλλου…
Τα φωνάζαμε τα γράφαμε τα ξαναγράφαμε αλλά δυστυχώς δεν ακουγόμασταν.
Μας έλεγαν ψεκασμένους,μας έλεγαν αντιεμβολιαστες,μας έλεγαν ακροδεξιούς. Εμείς όμως βλέπαμε μπροστά…τώρα πλέον με την ανακοίνωση που έβγαλαν οι επαγγελματίες της Καρδίτσας κατάλαβαν και αυτοί που αποσκοπούσαν όλα αυτά τα μέτρα.
Δυστυχώς είναι αργά πλέον…
Η εξαθλίωση χτυπάει την πόρτα των περισσότερων καρδιτσιωτών καθημερινά. Ακόμα όμως και τώρα είναι αμετανόητοι. Αυτοί οι πολιτικοί προδότες που υπάρχουν στην Καρδίτσα συνεχίζουν να εφαρμόζουν μέτρα περιορισμού και να μην αφήνουν ούτε τώρα τα καταστήματα να δουλέψουν. Θέλουν να φτάσουν τον κόσμο να αρχίσει να ψάχνει στα σκουπίδια για να ταΐσει τα παιδιά του.
Αυτό είναι το σχέδιο,αυτές τις εντολές έχουν πάρει από έξω.
Τσιάρας Κώτσος και Σκόνδρα βάζουν την υπογραφή στην διάλυση της Καρδίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *