Καρδίτσα ώρα μηδέν…

Αγανακτισμένοι άνθρωποι βγήκαν χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας να διαδηλώσουν ενάντια σε αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα. Βρέθηκαν αρκετά σωματεία και φορείς του Νομού Καρδίτσας που εξέφρασαν την οργή και την απελπισία για την εγκατάλειψη από την κυβέρνηση.
Η ακρίβεια αποτελειώνει τα νοικοκυριά και οι πιο πολλοί άνθρωποι έχουν χρεωθεί διότι δεν μπορούν να πληρώσουν τα μηνιαία έξοδα.
Το ρεύμα,τα καύσιμα,τα προϊόντα βρίσκονται πλέον στα ύψη και είναι αδύνατον ένα μέσο νοικοκυριό να τα πληρώσει.
Μαζί με τον κόσμο και οι αγρότες που βλέπουν τις καλλιέργειες τους να μαραζώνουν αφού το κόστος καλλιέργειας καθιστά απαγορευτικό για κάποιον να σπείρει τα χωράφια του.
Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που βλέπουν την κυβέρνηση να το ξεπουλάει σε ιδιώτες και να τους πετάει στο δρόμο και απλοί πολίτες που εδώ και δύο χρόνια βάζουν πλάτη για το καλό δήθεν της κοινωνίας αλλά έχουν εισπράξει από την κυβέρνηση πρόστιμα απειλές αστυνομοκρατία και σε πολλές περιπτώσεις,ξύλο και χημικά.
Αυτή είναι η Καρδίτσα του 2022…
Αυτή είναι η Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη που τα βλέπει όλα ρόδινα και υπόσχεται ανάπτυξη όταν πλέον οδεύουμε προς πλήρη φτωχοποίηση της χώρας.
Οι βουλευτές του Νομού Καρδίτσας πού βρίσκονται???
Μακριά από τον κόσμο και τα προβλήματά του……
Ήρθε η ώρα να γίνει επιτέλους μία αλλαγή με ανθρώπους που θα αγαπάνε την Ελλάδα αλλά και την πόλη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *