Επίσκεψη έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Καραγιάννης στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Οι διοικούντες (οπαδοί της ίδιας πολιτικής παράταξης) τον υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κύριο Καραγιάννη αν σας ενημέρωσαν για όλα αυτά που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται στο νοσοκομείο….
Αν όχι να σας ενημερώσουμε εμείς….
Γνωρίζετε ότι το νοσοκομείο έχει τεράστια έλλειψη σε εξοπλισμό και τα μηχανήματα που διαθέτει είναι από την εποχή του Κολοκοτρώνη???
Γνωρίζετε ότι η παράταξη που υποστηρίζεται θέλει να τα κάνει όλα ιδιωτικά και να πετάξει αυτούς τους ανθρώπους στο δρόμο???
Γνωρίζετε ότι πολλοί υγειονομικοί εκδιώχθηκαν σε εποχή πανδημίας επειδή δεν έσκυψαν το κεφάλι να κάνουν το τσίμπημα???
Γνωρίζετε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους και αναγκάζονται να ζητάνε δανεικά από δω και από κει???
Σας ενημέρωσαν οι κύριοι που σας υποδέχτηκαν τι ακριβώς συνέβη στην περίοδο της πανδημίας που όσοι έμειναν πίσω είχαν γονατίσει και πολλοί συνάνθρωποί μας δεν μπορούσαν να νοσηλευτούν λόγω έλλειψης προσωπικού??
Σας ενημέρωσαν ότι η κυβέρνηση τους παράτησε στο έλεος χωρίς καμία ενίσχυση σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό??
Γνωρίζετε ότι οι εργαζόμενοι είναι κάθε μέρα στους δρόμους και σε πορείες για να αποτρέψουν την πλήρη εξαθλίωση τους??Αν όχι σας ενημερώνουμε εμείς κύριε Καραγιάννη για όλα αυτά….
Στην περίοδο της πανδημίας πού ακριβώς ήσασταν,να πάτε να συμπαρασταθείτε σε αυτούς τους ανθρώπους που έδιναν μάχες αβοήθητοι??
Προφανώς μάλλον είχατε άλλες δουλειές, όπως να παλεύετε για την καρέκλα με τον κύριο Νούσιο…
Τώρα είναι αργά κύριε Καραγιάννη…το παιχνίδι το χάσατε όσες φωτογραφίες και να βγάλετε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ