Λακκούβες παντού….όμως καινούργια πλατεία!!!

Καινούργιο σλόγκαν θα χαρακτηρίζει πλέον την Καρδίτσα μετά το περιβόητο “Καρδίτσα η πόλη του ποδηλάτου”.
Το Καρδίτσα “η πόλη της λακούβας” σίγουρα ταιριάζει καλύτερα σε μία πόλη στην οποία σε όλους τους δρόμους υπάρχουν μικρές και μεγάλες…
Κάποιες από αυτές απλά για τα μάτια του κόσμου έχουν καλυφθεί με χώμα και χαλίκι κάνοντας το θέαμα ακόμα πιο αποτροπιαστικο.
Σε πολλές περιπτώσεις οι λακκούβες είναι τόσο μεγάλες που προκαλούνται ζημιές σε αυτοκίνητα που περνάνε χωρίς να γνωρίζουν την ύπαρξή τους.
Μέλημα της κάθε Δημοτικής Αρχής είναι πρώτα η ομαλή καθημερινή κυκλοφορία των πολιτών είτε με τα πόδια είτε με κάποιο όχημα και η διευκόλυνση τους για γρήγορη μετακίνηση στον προορισμό τους.
Από τη στιγμή που υπάρχουν τόσο μεγάλα θέματα μέσα στην πόλη πώς είναι δυνατόν να γίνονται έργα για τα μάτια του κόσμου και να δαπανούνται χρήματα για την κατασκευή του πεζοδρόμου,της πλατείας και του Παυσίλυπου??
Αυτά τα έργα μπορούν να γίνουν αν πρώτα ομαλοποιηθεί η κατάσταση στους δρόμους και στις γειτονιές της Καρδίτσας και περισσέψουν χρήματα…
Όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε μία όμορφη πλατεία ένα όμορφο πεζόδρομο αλλά πάνω από όλα χρειαζόμαστε ασφαλείς συνθήκες για διαβίωση μέσα στην πόλη.
Η αξιολόγηση που γίνεται για τα έργα από τη δημοτική αρχή γίνεται για καθαρά λόγους εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας.
Το θέμα είναι όμως ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει από τις συνθήκες που επικρατούν και δεν μπορεί να μετριάσει την οργή του κανένα Παυσιλιπο και καμιά πλατεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *