Δικαιολογίες του….Κόντου.

Απίστευτες δικαιολογίες πρόβαλε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θωμάς Κοντος για να υπεραμυνθεί το ότι δεν μπορούσε να γίνει δημοτικό συμβούλιο δια ζώσης δηλαδή με φυσική παρουσία των δημοτικών συμβούλων.
Ο κύριος Κοντος ανέφερε ότι δεν υπάρχει αίθουσα που να πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει η ΚΥΑ για την προστασία των ατόμων από τον κορονοιο.
Αφού λοιπόν δεν υπάρχει αίθουσα ο Τσιάκος και η παρέα του φέρνουν οποιοδήποτε project για υλοποίηση χωρίς καμία συζήτηση επί του έργου και ενστάσεις από την αντιπολίτευση.
Για τόσο σοβαρά θέματα όπως είναι η ανάπλαση του Παυσιλυπου και τα χρήματα που θα δαπανηθουν για ένα τέτοιο έργο κύριε Κοντο δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.
Με αυτό τον τρόπο δείχνεται ότι θέλετε να το περάσετε έτσι απλά χωρίς συζήτηση.
Τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους από τις άλλες παρατάξεις τους ψήφισε ο κόσμος της Καρδίτσας για να ελέγχουν την κεντρική εξουσία κύριε Κοντο…
Οταν μαθητές στα σχολεία κάνουν μάθημα μέσα σε μία αίθουσα εστω και με μάσκες, είναι δυνατόν ενήλικες άνθρωποι να μην μπορούν να βρουν ένα χώρο να συζητήσουν για τόσο σοβαρά θέματα???
Αρκετά πατήσατε πάνω στην πανδημία,τα μέτρα τελειώνουν όπως και ο γενικός συναγερμός οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αίθουσες και λοιπά…
Ο κόσμος της Καρδίτσας απαιτεί να μάθει που θα πάνε τα χρήματα που έχει δώσει το ταμείο ανάκαμψης και απαιτεί να υπάρχει συναίνεση από όλους τους δημοτικούς συμβούλους που έχουν ψηφιστεί.
Τα νταβατζηλικια κύριε Κοντο να τα κάνετε στο ιατρείο σας ή στο σπίτι σας όχι σε χρήματα που ανήκουν στον κόσμο της Καρδίτσας και στον ελληνικό λαό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *