Βράζει ο κόσμος της Καρδίτσας με τον Τσιακο.

Αναταραχή επικρατεί στην κοινωνία της Καρδίτσας με τις καταγγελίες που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες κατά του Δημάρχου Βασίλη Τσιάκου για τον ανάδοχο του δημοσίου φωτισμού.
Ο Δήμαρχος αποφάσισε να αναβαθμίσει το δημόσιο φωτισμό μόνο που όπως καταγγέλλουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης είχε έτοιμο από πριν τον ανάδοχο και άπαντες τον γνώριζαν.
Εκανε δηλαδή ένα εικονικό διαγωνισμό για να ρίξει στάχτη στα μάτια των κατοίκων της Καρδίτσας.
Πρώτος ανοιξε τον ασκό του Αιόλου ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Γκαβογιάννης που εδώ και πολύ καιρό φώναζε για την ανάδοχο εταιρεία.
Τις τελευταίες μέρες όμως επικρατεί μεγάλος αναβρασμός και με τις υπόλοιπες παρατάξεις οι οποίες βγάζουν στη φόρα τον Δήμαρχο και τον καταγγέλλουν για αρπαχτή.
Επίσης όπως αναφέρεται το project που είχε ήδη στα σκαριά ο Δήμαρχος υπερχρεώνει τον κόσμο της Καρδίτσας και θα χρειαστεί για πολλά χρόνια να πληρώνει τα γ@μησιατικα.
Σε άρθρα που έχουν ανεβάσει και άλλα site πανελλαδικά φαίνεται ότι όλο αυτό αποτελεί ένα κύκλωμα κονομας αφού τα ίδια φαινόμενα παρουσιάζονται και σε άλλους δήμους με υπερκοστολόγηση του εξοπλισμού για την αναβάθμιση του φωτισμού.
Μήπως ήρθε η ώρα επιτέλους να επέμβει ο εισαγγελέας για να δούμε τι ακριβώς γίνεται???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *