Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο: Η κυβέρνηση και οι διοικητές του νοσοκομείου δύο χρόνια μας απειλούν και μας εκβιάζουν να μη μιλάμε.

23 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Καρδίτσας απεργούν για είκοσιτέσσερις ώρες.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους η κυβέρνηση δύο χρόνια τους τρομοκρατεί προσπαθεί να τους φίμωσει,τους απειλεί και τους εκβιάζει να μη μιλάνε για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο νοσοκομείο και να σκύβουν το κεφάλι υπό τον φόβο της απόλυσης.
Φυσικά σε όλο αυτό είναι συνένοχοι οι διοικητές και όσοι κατέχουν θέσεις εξουσίας που για να κάνουν τα χατίρια της κυβέρνησης κινούνται στο ίδιο μοτίβο… Απειλές εκβιασμοί και φόβος.
Μη μιλάτε και σκύψτε το κεφάλι..
Δριμύ κατηγορώ επίσης για μία κυβέρνηση που προσπαθεί από την μια δήθεν να σας σώσει από τον ιό αλλά την ίδια ώρα διέλυσε τα πάντα στο πέρασμα της,άφησε ανοχύρωτο το νοσοκομείο χωρίς προσωπικό,έβγαλε σε αναστολή ανθρώπους που μπορούσαν να σώσουν ζωές επειδή δεν έκαναν το τσίμπημα, κοροϊδεύει τον κόσμο ότι όλα είναι καλά ενώ καθημερινά πεθαίνουν εκατοντάδες άνθρωποι,βρήκε ευκαιρία στην πανδημια για να θησαυρίσουν οι μεγαλέμποροι φαρμάκων και να πασάρουν ότι τους είχε απομείνει,θέλουν να διαλύσουν το νοσοκομείο και να το δώσουν σε μεγάλο κλινικάρχες,εργαζόμενοι παραιτούνται από τις άθλιες συνθήκες εργασίας σε κάθε μονάδα…
Ένα χάος παντού!!!!
Για όλα αυτά που καταγγέλλουν φυσικά πάλι δεν θα επέμβει κανένας εισαγγελέας…
Η δικαιοσύνη έχει παραδοθεί πλέον στη Χούντα του Τσιαρα και του Μητσοτάκη και έχει γίνει έρμαιο στις εντολές τους.
Μία χώρα υπό διάλυση με σφραγίδα ενός κόμματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *