Το θέατρο του παραλόγου παίχτηκε στη συνάντηση μελων του δ.σ. του Εμπορικού Συλλόγου με τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Νούσιο.
Η Πρόεδρος και κάποια μέλη του δ.σ. πήγαν στον κύριο Νούσιο να του εκθέσουν τα προβλήματα του συλλόγου.
Μεταξύ άλλων του είπαν για την πτώση στον τζίρο εξαιτίας του Ιανού και των μέτρων περιορισμού του κ@ρονοιου και ο κύριος Νούσιος τους διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά!!!
Όπως τους είπε τρέχει το πρόγραμμα Ανάσα από την περιφέρεια ότι έχουν γίνει έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση και ότι η περιφέρεια κινήθηκε ταχύτατα στην αποστολή των φακέλων για της αποκατάστασης των ζημιών.
Όλο αυτό μου θυμίζει μία φράση που λέγαμε παιδιά “κατά πού να μουτζώσω”… προς τον Νουσιο η προς τους ανθρώπους του Εμπορικού Συλλόγου???
Για να μην τρώει κουτόχορτο ο κόσμος της Καρδίτσας θα αναφέρουμε τα εξής:
Πρώτον το πρόγραμμα Ανάσα το παίρνουν πολύ λίγες έως ελάχιστες επιχειρήσεις που πρέπει να πληρούν πάρα πολλά κριτήρια…οπότε είναι σχεδόν αδύνατον κάποια επιχείρηση να πάρει αυτά τα χρήματα.
Ρωτήστε τους διπλανούς σας τους συγγενείς σας τους ανθρώπους που έχουν καταστήματα να σας το διαβεβαιώσουν. Άσε που τα πιο πολλά από αυτά πάνε και στους κολλητούς της περιφέρειας αφού δεν υπάρχει καμία διαφάνεια.
Δεύτερον τι πήγατε να σας πει ο Νούσιος???
Εδώ ο άνθρωπος έχει πνίξει δύο φορές την Καρδίτσα και τα περίχωρα θα σώσει τα καταστήματα??
Κανένα έργο δεν έγινε τα λεφτά τα άρπαξαν στις τσέπες και έχουν αφήσει ανοχύρωτη την πόλη και το νομό Καρδίτσας σε οποιαδήποτε καταστροφή. Τρίτον ποιο θέμα με τις αποζημιώσεις έτρεξες άμεσα ρε πολιτικε απατεωνα??Εχουν περάσει δύο χρόνια και ο κόσμος δεν έχει πάρει ακόμα τα χρήματα του.
Μας δουλεύεις μπροστά στα μούτρα μας??
Εδώ σας έφερε ο κόσμος το χαρτι με τη δικαστική φερεγγυότητα που απαιτείται και επειδή το καλοκαίρι ξυνατε τα τέτοια σας και πέρασαν τρεις μήνες έληξαν τα έγγραφα και στέλνατε τον κόσμο να ξαναβγάλει πάλι από την αρχή καινούργια!!!!
Τέταρτον αν περιμένεις Τσεκούρα να σωθείς από λευκές νύχτες και από ανίκανους αντιπεριφερειάρχες άλλαξε πλευρό….όταν φωνάζαμε να αντιδράσεις για τα μέτρα εξαθλίωσης που έχουν επιβληθεί εσύ πετούσες αετό και μας έλεγες διάφορες θεωρίες για συναντήσεις και αγώνες διαμαρτυρίας.
Τώρα που τα καταστήματα βάζουν λουκέτο το ένα πίσω από το άλλο,δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα και έχουν χρεωθεί μέχρι το λαιμό θα σου φέρω το λογαριασμό της ΔΕΗ να το πας στο Νουσιο να το πληρώσει.
Δεν ντρέπεστε καθόλου???
Πώς μπορείτε και κυκλοφορείτε στην πόλη της Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθροΗ ανάπτυξη στην Ελλάδα του Μητσοτάκη. Ηλικιωμένη κλέβει για να μπορέσει να ζήσει.
Επόμενο άρθροΟλοκληρωτισμός Μητσοτάκη:Καταστολή από την αστυνομία στους αγρότες στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ