Μπαίνουν μέσα στην Λάρισα με τα τρακτέρ οι αγρότες!!!

Μέχρι τέλους αναμένεται να το φτάσουν οι αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα αφού η κυβέρνηση τους κοροϊδεύει και τους πετάει ψίχουλα.
Την ίδια τακτική ακολουθεί και στα καταστήματα αλλά και στα νοικοκυριά κάνοντας πως δήθεν δεν καταλαβαίνει… Δίνει στον κόσμο ένα πολύ μικρό ποσό ως ενίσχυση για το ρεύμα και δεν έχει πάρει ακόμα κανένα μέτρο για τα καύσιμα που πλέον έχουν καταστεί απλησίαστα.
Εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνουν την τεράστια διαφορά που υπάρχει στην τιμή των καυσίμων στην Ελλάδα σε σχέση με την Κύπρο όπως μεγάλες ήταν οι διαφορές όλο το διάστημα της πανδημίας στα Rapid test,στα pcr και πάει λέγοντας…
Θεωρούνε δηλαδή τον Έλληνα μαλακ@!!! Επιστρέφοντας στο αγροτικό από πληροφορίες της σελίδας μας μαθαίνουμε ότι τα μπλόκα ενισχύονται με ακόμα περισσότερα άτομα και πλέον θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα.
Δυστυχώς η κυβερνητική πολιτική έχει βγάλει όλους τους Έλληνες στο δρόμο… Αγρότες ελεύθερους επαγγελματίες υγειονομικούς οπαδούς ομάδων ανθρώπους που εργάζονται σε τουριστικά επαγγέλματα.
Πρώτη φορά μία ηγεσία της Ελλάδος μισεί τόσο πολύ τους απλούς πολίτες και τις λαϊκές τάξεις.
Πιστεύουμε ότι πλέον είναι ένα θέμα εκδίκησης επειδή ο κόσμος δεν έφαγε κουτόχορτο και εναντιώθηκε στα οποιαδήποτε μέτρα έχει πάρει ως τώρα. Οποιος δεν σκύβει το κεφάλι και δεν υποτάσσεται τιμωρείται από ανθρώπους που παίρνουν εντολές από έξω και είναι στα τέσσερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *