Εποποιία:Τσιάκος στα μπλόκα προς τους αγρότες”εσείς μας καλέσατε εδώ”

Εποποιία:Τσιάκος στα μπλόκα προς τους αγρότες”εσείς μας καλέσατε εδώ”
Ρεσιτάλ έδωσε ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος κατά την παρουσία του στα μπλόκα των αγροτών στη Νίκαια.
Σε κάποια ειρωνικά σχόλια τύπου τι θέλετε εσείς εδώ,εσείς είστε με την Νέα Δημοκρατία και το κεφάλαιο,απάντησε ότι εσείς μας καλέσατε να έρθουμε!!!!
Δηλαδή οι αγρότες κάλεσαν τον δήμαρχο να πάει να τους συμπαρασταθεί στα μπλόκα!!!!
Μας λέει ότι του ζητήθηκε να πάει να βοηθήσει ο άνθρωπος που δύο φορές πλημμύρισε την Καρδίτσα και τα γύρω χωριά βουλιάζοντας χιλιάδες στρέμματα και ενώ έπαθαν την πρώτη φορά μαζί με τον καταστροφέα της Θεσσαλίας περιφερειάρχη Αγοραστό αρνήθηκαν να μάθουν….
Οι αγρότες λοιπόν τους ήθελαν οπωσδήποτε μαζί τους!!!
Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ψεύτες. Κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο.
Ποιος σε ζήτησε ρε Τσιακο να πας εσύ εκεί?
Το κόμμα το οποίο δήλωσες ότι αγαπάς με την πολιτική του έχει ωθήσει αυτούς τους ανθρώπους που βλέπεις να βγουν στους δρόμους και να βγάλουν τα τρακτέρ τους επ αοριστο χρόνο.
Το κόμμα το οποίο αγαπάς δεν πήρε κανένα μέτρο στήριξης για τους αγρότες για τα νοικοκυριά για τα καταστήματα σχετικά με την αύξηση των καυσίμων και του ρεύματος…
Το λατρεμένο σου κόμμα έχει στείλει εκεί τα ματ να εμποδίσουν τους ανθρώπους αυτούς να διαμαρτυρηθούν και έχει κάνει συνώνυμο του εδώ και δύο χρόνια την αστυνομική βία και την κατάχρηση εξουσίας χωρίς να διωχθεί κανένας αστυνομικός ποτέ….
Τα όργια που κάνατε εσύ με τον αγοραστό και τους άλλους κηφήνες μέσα στην περιφέρεια έχουν αναγκάσει αυτούς τους ανθρώπους να ζητάνε αντιπλημμυρικά έργα.
Έχεις δουλέψει ποτέ στο χωράφι Δήμαρχε για να γνωρίζεις πως είναι να περνάς τόσους μήνες κάτω από τον ήλιο και σε αντίξοες συνθήκες και στο τέλος της χρονιάς να μην παίρνεις τίποτα από ενδεχόμενη καταστροφή ή να βγάζεις ελάχιστα από το κόστος παραγωγής??? Φυσικά και όχι!!!
Διότι δεν δούλεψες ποτέ στη ζωή σου.
Μία ζωή σε ταΐζει το ελληνικό δημόσιο όπως και τους άλλους χαραμοφάηδες που έχεις εκεί μες στο δημαρχείο.
Οπότε καλύτερα είναι να καθίσεις σπίτι σου και να κρυφτείς…
Όπως έκανες μετά τον Ιανό.
Μην φέρνεις τον κόσμο στα όρια του.
Θα κλείσει κανένας το σπίτι του για χάρη σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *