Λεφτά για τα κανάλια υπάρχουν για τους αγρότες όμως όχι

Κοροϊδεύει τους αγρότες η κυβέρνηση!!! Τους πετάει κάτι ψίχουλα για να σηκωθούν να φύγουν από τα μπλόκα και να σκύψουν το κεφάλι.
Αυτή τη φορά δεν έχει σακούλες με λεφτά μέσα αλλά κάτι απομεινάρια από τα μεγάλα φαγοπότια που έκαναν…. όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι αγρότες αυτά τα μέτρα που ανακοίνωσαν οι πολιτικοί απατεώνες του Μάξιμου είχαν ήδη εξαγγελθεί και στην ουσία δεν βοηθάνε σε τίποτα στο να πάρει ανάσα ένας άνθρωπος που καλλιεργεί τη γη του
Λεφτά για τα κανάλια υπάρχουν,λεφτά για τους κολλητούς και τους γνωστούς υπάρχουν αλλά δεν περισσεύουν για τους ανθρώπους που σταζουν τον ιδρώτα στη γη τους και προσπαθούν να συνεχίσουν την καλλιέργεια και να μην εγκαταλείψουν τα χωράφια και τα χωριά τους.
Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι πλήρης εξόντωση σε μικρούς και μικρομεσαίους γαιοκτήμονες ώστε να περάσουν όλα στην ιδιοκτησία μεγάλο τσιφλικάδων.
Το ίδιο γίνεται άλλωστε και για τα καταστήματα εμπορίου και λιανικής πώλησης που τα έχουν εξοντώσει με τα μέτρα περιορισμών και τα πρόστιμα. Θέλουν το χρήμα να μαζευτεί σε λίγους και καλούς στους κολλητούς τους δηλαδή!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *