Τσιακος,Νουσιος,Σταθης:Όταν η λέξη ξεφτίλα χάνει το νόημα της

Βασίλης Τσιάκος Κώστας Νούσιος Φάνης Στάθης στα μπλόκα….όταν η λέξη ξεφτίλα χάνει το νόημά της….
Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η δεξιά φάρα αυτή που εδώ και δύο χρόνια κατέστρεψε την Ελλάδα,εξαθλίωσε τους Έλληνες με πρόφαση την δήθεν Πανδημία, και δεν άφησε τίποτα όρθιο ως τώρα στο πέρασμα της δεν έχει ούτε φραγμούς ούτε όρια στο κυνήγι της καρέκλας και στην ψηφοθηρία!!!
Πρόσφατα είναι τα γεγονότα με τον Υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τις βαλίτσες με τα λεφτά στην καμένη Ηλεία.
Πήγαν λοιπόν και οι τρεις καμαρωτοι στα μπλόκα όπως και πολλοί άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι να δείξουν ότι τάχα νοιάζονται για τους αγρότες.
Μάλιστα σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει πολλά άτομα τους την έπεσαν με την απορία τι δουλειά έχουν αυτοί εκεί εφόσον είναι με τη Δεξια!!!
Ο Νούσιος που δεν έκανε κανένα έργο και συνεχίζει και βρίσκεται στη θέση του έπνιξε δύο φορές το νομό Καρδίτσας και πάει να διαδηλώσει για αντιπλημμυρικά έργα!!!!!!!!!!!!!
Φοβερά πράγματα!!!!!!!!!!!
Ο Τσιάκος που το όνομά του έχει συνδεθεί με τη μεγαλύτερη καταστροφή της πόλης της Καρδίτσας πήγε και αυτός εκεί να ζητήσει αντιπλημμυρικά!!!!!!!
Όσον αφορά το Φάνη το Στάθη που κάθε φορά είναι αγκαλιά με τον Αγοραστό βρέθηκε και αυτός στα μπλόκα για να δείξει τι?????
Παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου αλλά ξέρουν ότι η καρέκλα τελειώνει για αυτούς μόλις πέσει ο πολιτικός προδότης που κατέστρεψε τη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *