Θεσσαλία

Οι αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα της Νίκαιας καταγγέλλουν τον δικτάτορα που παριστάνει τον Πρωθυπουργό για εκφοβισμό και απειλές εις βάρος απελπισμένων ανθρώπων που αναζητούν μία διέξοδο στην επιβίωσή τους.Η αύξηση του ρεύματος η εκτίναξη των καυσίμων και το μεγάλο κόστος παραγωγής λόγω της τιμής των αγροεφοδίων καθιστά απαγορευτική την καλλιέργεια της γης.Η κυβέρνηση αντί να δώσει λύσεις σε αυτούς τους ανθρώπους στέλνει την αστυνομία να τους τραμπουκισει και να τους εκφοβίσει ώστε να φύγουν.Μία πάγια τακτική της κυβέρνησης που ακολουθεί εδώ και πολύ καιρό σε όποιον βγαίνει στο δρόμο και διαμαρτύρεται για τα δικαιώματά του.Οι εκλογές όμως πλησιάζουν και ο κόσμος δεν θα ξεχάσει τίποτα από όλα αυτά.

Θράσος και ξεφτίλα για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.
Μετά τα όσα δεν έκανε σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα,ένα από τα κύρια αιτήματα των αγροτών,και πλημμύρισαν οι εκτάσεις της Θεσσαλίας από άκρη σε άκρη, είχε το θράσος να βρεθεί και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας!!!
Πήρα μάλιστα και το μικρόφωνο να βγάλει λόγο στους αγρότες!!!
Οι άνθρωποι είναι ξετσίπωτοι και δεν τους πτοεί τίποτα..
Το θράσος τους είναι απύθμενο…
Το πώς οι αγρότες συγκρατήθηκαν στη θέα του κυρίου Αγοραστού είναι ένα ζήτημα που πρέπει να προβληματίσει.
Παρόλα αυτά από τους συγκεντρωμένους μόνο ένας περιφερειακός σύμβουλος χειροκροτούσε ενώ οι υπόλοιποι είχαν μείνει σιωπηλοί.Τσίρκο μεντράνο!!!!

Κοροϊδεύει τους αγρότες η κυβέρνηση!!! Τους πετάει κάτι ψίχουλα για να σηκωθούν να φύγουν από τα μπλόκα και να σκύψουν το κεφάλι.
Αυτή τη φορά δεν έχει σακούλες με λεφτά μέσα αλλά κάτι απομεινάρια από τα μεγάλα φαγοπότια που έκαναν…. όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι αγρότες αυτά τα μέτρα που ανακοίνωσαν οι πολιτικοί απατεώνες του Μάξιμου είχαν ήδη εξαγγελθεί και στην ουσία δεν βοηθάνε σε τίποτα στο να πάρει ανάσα ένας άνθρωπος που καλλιεργεί τη γη του
Λεφτά για τα κανάλια υπάρχουν,λεφτά για τους κολλητούς και τους γνωστούς υπάρχουν αλλά δεν περισσεύουν για τους ανθρώπους που σταζουν τον ιδρώτα στη γη τους και προσπαθούν να συνεχίσουν την καλλιέργεια και να μην εγκαταλείψουν τα χωράφια και τα χωριά τους.
Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι πλήρης εξόντωση σε μικρούς και μικρομεσαίους γαιοκτήμονες ώστε να περάσουν όλα στην ιδιοκτησία μεγάλο τσιφλικάδων
Το ίδιο γίνεται άλλωστε και για τα καταστήματα εμπορίου και λιανικής πώλησης που τα έχουν εξοντώσει με τα μέτρα περιορισμών και τα πρόστιμα. Θέλουν το χρήμα να μαζευτεί σε λίγους και καλούς στους κολλητούς τους δηλαδή!!!