Ελλάδα

Ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού που δολοφονήθηκε σε παιχνίδι του Ηροδότου Ηρακλείου με τον Εθνικό Πειραιώς ξεσπάει κατά του Αυγενάκη…οπως δηλώνει ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα γίνει τίποτα μετά την δολοφονία του Άλκη και θα ξεχαστεί το πράγμα σε λίγο καιρό.
Φέρνει στη μνήμη του την δολοφονία του δικού του παιδιού από οπαδούς του Ηροδότου και αναφέρει ότι ο Αυγενάκης επειδή εκλέγεται στο Ηράκλειο πήγε να το καλύψει μαζί με τον σημερινό αρχηγό της αστυνομίας Καραμαλακη που τότε υπηρετούσε στο Ηράκλειο.
Πήγαν να βγάλουν ότι το παιδί πέθανε από ανεύρυσμα ενώ είχε χτυπηθεί βάναυσα με ξύλα και ρόπαλα!!!!
Προσθέτει επίσης ότι ο Αυγενάκης λίγες μέρες μετά τη δολοφονία πήγαινε και έβγαζε φωτογραφίες με την ομάδα του ηρόδοτου!!!! Για αυτούς τους ανθρώπους μιλάμε!!!!

Κυνική ομολογία του υπουργού Υγείας Κώστα Πλεύρη:”εμείς θα αποφασίσουμε αν τελειώνει η πανδημία ή όχι”!!!!
Σε ερώτηση που έγινε στον υπουργό Υγειας Κώστα Πλεύρη για το ζήτημα των ανεμβολιαστων υγειονομικών και τι θα γίνει μετά το πέρας της διορίας που έδωσε, ανέφερε ότι θα αποφασίσουμε εκείνη τη στιγμή δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε,θα δούμε πως θα πάει η πανδημία.
Αν αποφασίσουμε ότι παραμενει τότε θα τεθούν εκτός νοσοκομείων.
Το ομολογούν πλέον και μόνοι τους…ότι αυτοι καθορίζουν πότε τελειώνει,πότε αρχίζει και ανεβοκατεβάζουν τα κρούσματα ανάλογα όπως τους βολεύει.
Ο σκοπός τους είναι να εξαθλιώσουν τους Έλληνες ώστε να μην μπορέσουν να σηκώσουν ποτέ κεφάλι.
Διαβάστε και το άρθρο μας στο site